Get Adobe Flash player

Run4Yourself

Referenties

 

 • Was een leuke training met Brian! Tot woensdag. Grt Leonie.

 

 • Ja, de training was (weer) super leuk, ik ben heel blij dat we bij Brian zijn gekomen. Hij zorgde bijna te goed voor ons, ik was niet echt moe na afloop dus kan wel iets meer aangepakt worden, en dat idee heeft Marleen ook, maar dat moeten we maar met Brian oplossen.groet Ellen

 

 • Vanochtend ben ik met de groep van Brian meegegaan. Ik heb het erg leuk gevonden en het klopt dat Brian goed met iedereen rekening houdt.Ik geef mij dus op voor de vervolg cursus bij Brian. Ik heb dat ook al bij hem gemeld.
  Fijn weekend vast.
  Met vriendelijke groet,
  Marjon

 

 • Dank voor het aanbod om nog langer in de IJburggroep te trainen.
  De groep en de training waren mij goed bevallen.
  Echter het doel om de halve marathon uit te lopen had ik een maand geleden laten vallen. 
  De benen voelden toch nog te kwetsbaar. Volgend jaar beter.
  Daarbij ben ik begonnen met tennislessen die toevalligerwijs op de woensdag vallen.
  Ik blijf natuurlijk lopen echter voorlopig solo met de kennis die ik dit jaar heb opgedaan bij Brian. (goede leraar)
  We zien elkaar vast weer bij een lange duurloop of andere trainingsgroep.
  Groet,
  Sam

 

 • Ja, op de onderdelen die ik belangrijk vind, is Brian beduidend beter.
  - sociaal (groepsniveau):
  Brian neemt les geven (aan iedereen ** èn ***) serieus en weet goede mix te vinden zodat de training voor iedereen een uitdaging blijft, ziet erop toe dat niemand onder- of overpresteert.
  Uit zich eveneens in hardlopen bij ** en dan weer bij *** en structureel "stofzuigen" van ** en ook de groep erop wijzend dat te doen.
  - zorgzaam (individueel niveau):
  Brian houdt de individele hardoper in de gaten en weet bijv op het juiste moment te motiveren dan wel af te remmen wanneer iemand boven zijn niveau dreigt te willen lopen. Persoonlijke aandacht is altijd respectvol en nooit overdreven.
  - ook didactisch (inhoudelijk):
  Brian is scherp op techniek en heeft een vriendelijke 'bullshit detector'.
  Bijv frequentie tellen: iemand die 120 telde met lage frequentie werd vriendelijk gewezen op de onmogelijkheid daarvan. Opbouw van de les ervaar ik als prettig. Bij Brian vraag ik mij zelden af wat we gaan doen omdat ik erop  kan vertrouwen dat er ruimte is voor het niveau dat voor mij passend is.
  Vaak is het daardoor juist gemakkelijker om iets meer te geven (zo liep Ernst vooral bij de *** en hoorde ik niet meer of/wat hij riep ivm de versnelling/dribbelen. Dat heb ik hem overigens ook gezegd. Hoewel hij luisterde naar mijn kritiek en deze beantwoorde leek het erop dat  hij vooral dàt deed: 'hoe ga ik om met kritiek'. Terwijl zo'n gesprek vnl effectief is wanneer de intentie is daarvoor open te staan (uitgangspunt wordt dan win-win en daarmee is het opgemerkte ook altijd tweezijdig).Na deze hoezé-hoos voor Brian, is het alleen nog een beetje jammer dat ik na x-weken nog steeds 'Heidi' heet, haha! Toen hij mij Petra ging noemen kreeg ik stille hoop (er kwam immers enige logica: Peters-Petra) dat nu snel het ezelsbruggetje ranja-Tanja zou doorkomen, maar helaas.. (-; Ik plaag wat terug: zolang ik Heidi heet, heet Brian: Klaas. 
  Met een vriendelijk groet,
  Tanja 

 

 • Even de complimenten voor Brian hoor, hij was er weer, gewoon in de stromende regen stond hij te wachten in zijn eentje bij de Vondeltuin.
  Omdat ik de enige was die vandaag was op komen dagen van de cursisten, heb ik priveles gekregen in de stromende regen.
  Ik zeg: petje af voor Brian.
  Perfecte training van hem gekregen.
  Bedankt en groet
  Bart

 

 • Het was een leuke les gister bij Brian. 
  Groeten,
  Linda 

 

 • Ik zou je nog laten weten hoe het was bij de training op Ijburg. Ik had met Brian afgesproken dat ik hem zou cc'en in het mailtje aan jou, maar ik heb zijn mailadres niet.
  Ik heb met hem na de training de lijst met trainerskwaliteiten doorgenomen, en hij scoorde alle vetgedrukte kwaliteiten. 
  Over de trainer:
  Brian is heel enthousiast en heeft goed contact met alle deelnemers. Je merkt dat hij een ontspannen sfeer in de groep brengt, en dat er daardoor veel gelachen wordt. Het puntje passende ondergrond is moeilijk te beoordelen in het diemerpark, omdat er eigenlijk geen mogelijkheden tot onverhard lopen zijn (voor zover ik heb gezien). 
  Inlopen:
  Het vetgedrukte punt iedereen op eigen tempo is wel door Brian aangegeven, maar eigenlijk bleef de hele groep daarna samen. Hij bracht een opdracht in het inlopen in (op je handen letten), maar dit zorgde er uiteraard niet voor dat de groep uit elkaar viel. Ik heb hem de tip gegeven op het inlopen in een zodanige vorm te doen dat de groep spelenderwijs uit elkaar valt (door lusjes lopen, wisselend mensen route laten bepalen etc...)
  Looptechniek:
  De opzet van de loopscholing was goed. Brian gaf een hele duidelijke uitleg, en wat ik persoonlijk heel leuk vond om te zien, corrigeerde de lopers heel goed, zowel op persoons- als op groepsniveau. Er zat een goede opbouw in. Wat betreft correcte: Eigenlijk elke keer als ik dacht 'die loper moet wat beter .... doen', zag Brian dat zelf al en corrigeerde ze correct. Twee aandachtspunten in dit gedeelte: proberen de lopers wat beter neer te zetten tijdens voordoen, en wat strakker ze de vormen te laten uitvoeren (rijtjes). Het stukje waar we de loopscholing deden was smal, waardoor het voor Brian moeilijk was om goed naar de lopers te kijken. Verder was het voorbeeld dat hij gaf eenmaal niet helemaal correct, dus daar moet hij nog wat aandacht aan besteden (eventueel nog een keer met Wim meekijken?)
  Programma:
  De uitleg was kort en duidelijk, en hij gaf de mogelijkheid om meer of minder te doen. Brian liep mee met de deelnemers op een grote ronde, dus was actief betrokken. Wel gaf ik hem het advies om een iets kleinere ronde te kiezen, omdat dat makkelijker differentieren is qua omvang en intensiteit van de deelnemers (maar dit is wel een persoonlijke voorkeur). Verder was het doel van de training duidelijk, en stuurde Brian lopers bij waar nodig. Ik vond dat hij daar nog iets strenger in mocht zijn (met name omdat het doel van de training lag in de laatste minuut van de 4'herhalingen, juist dan moet je je lopers in het eerste deel van het blokje wat meer afremmen). 
  Cooling down:
  Tijdens de cooling down heeft Brian core-stability en kracht gedaan. Dit was heel goed, je merkte dat de deelnemers het behoorlijk pittig vonden maar door Brian's enthousiasme hielden ze het toch vol. Aandachtspunt hierbij was het aantal herhalingen van de kracht (uitvalspassen), bij kracht kun je beter kiezen voor wat zwaarde oefeningen met weinig herhalingen dan relatief lichte oefeningen met heel veel herhalingen. 
  Als je nog vragen hebt hoor ik het wel!
  Michiel

 

 • Ik ga graag door op ijburg, de trainingen van brian zijn top en het is een leuke groep.
  Natanja

 

 • brian is een geweldige trainer.
  ik heb het af en toe wel zwaar, maar voel me heerlijk na een training.
  dank!
  tonnie

 • Ja is heerlijk om weer vol te kunnen rennen na 2 mnd eruit!
  En de trainingen zijn erg leuk afgelopen week Brian was echt top!
  Hij is sociaal maar drilt wel dus mooie combinatie.
  Groet Ruth

 

 • Wow, als dat zou kunnen! Ik wil je graag zeggen dat ik de trainingen geweldig vind. Leuk, professioneel, stimulerend. Ik moét gewoon gaan op zaterdag, bijzonder zoals dat werkt. Ik doe ook mee aan de a.s. Vondelloop. Brian is aardig en goed. We hadden ooit een invaller van wie ik de naam ben vergeten. Die was heel anders, maar ook voortreffelijk. Dus ja, als die prijs een beetje zakt, ben ik je man pardon vrouw. ;-)
  Groeten!
  Annemiek

 

 • Graag geef ik bij deze door dat Robert Kuijpers en ik (Elroy Noordermeer) met veel plezier willen mee doen aan de cursus sneller worden op de 10 km. Het betreft de cursus die gegeven wordt door Brian Monpellier op Ijburg.
  Tevens willen wij vermelden dat Brian op een hele professionele en prettige manier training geeft, wij hopen dan ook dat Brian de training zal geven.
  Vriendelijke groet,
  Elroy 

 

 • In elk geval laat ik je nu vast weten dat ik er vanaf december helemaal niet meer bij kan zijn. Ik ga op vakantie naar Nieuw Zeeland vanaf 3 december en ben pas eind januari terug. Dat was meteen de reden dat ik met start to run ben begonnen: dan konden de loopschoenen mee en zou ik niet twee maanden op reis zijn zonder te  kunnen sporten. Het lopen bevalt me veel beter dan ik van tevoren ooit had gedacht. Dat is grotendeels de verdienste van Brian, die ons groepje zeer inspirerend begeleidt. Mocht ik hem dat zaterdag zelf niet kunnen zeggen, dan zou ik het op prijs stellen als je hem wilt doorgeven dat ik hem dankbaar ben dat hij me heeft aangestoken met het loopvirus. Maar ik hoop er zaterdagmorgen gewoon zelf te zijn.
  Vriendelijke groet, 
  Peter 

 

 • Zo, de laatste training hebben we gehad nu op naar zondag de halve marathon. Ik vond de training leerzaam, gezellig en leuk. ik weet zeker dat alle personen die op IJburg hebben getraind het als positief hebben beschouwd, de onderlinge sfeer was erg goed. Dan Brain met zijn positieve instelling naar iedereen toe was helemaal top, hij is echt in staat om je nog meer aan het hardlopen te krijgen. Om dan onder het lopen een stemmetje te horen "hoog lopen" bij vermoeidheid "dribbelen" enz....hij heeft allemaal duidelijk en met geduld overgebracht.  Of je nu voorop liep of achteraan een ieder kreeg de aandacht en tijd. De trainingen die jij hebt gegeven vond ik ook positief, het is ook zeker leerzaam om in zo'n training ook een andere kijk erop te hebben. Ik heb 1 duurloop meegemaakt en vond dit erg leuk, ik zal ze zeker blijven volgen. De vervolg training ga ik niet doen, IJburg is toch iets te ver weg voor zo'n avond 10 weken was precies goed. De locatie IJburg is erg geschikt en we zijn in het cafe ook iedere keer leuk ontvangen. Bedankt voor alles en tot ziens bij de duurlopen, ik zal het via jullie site blijven volgen.
  Groetjes, 
  Sandra 

 

 • Hahah voel de spieren nog maar hele leuke eerste training van Brian.
  Cheers 
  Kind regards,
  Mattie

 

 • Ik vond de training van Brian erg goed. Bovendien vind ik de groep leuk omdat deze zeer gemotiveerd is, tov de 2 sterren groep van Hester in het Vondelpark. Het niveau is aan de hoge kant, waardoor ik extra gemotiveerd ben. 
  Groet, Jessica 

 

 • Ha Brian,
  Dank voor de geweldige training gisteren. Echt te gek om te zien hoe iedereen vooruit gaat onder je begeleiding.
  Zoals aangegeven willen we je t liefst gaan inzetten op groepen waaraan jij maximaal waarde kan toevoegen. Dit zijn wellicht groepen die aan het trainen zijn voor de marathon bijvoorbeeld. Hierbij komen jouw ervaring en expertise gewoon het meest tot zijn recht.
  We proberen je een blok op de maandag te geven. Maar eea hangt natuurlijk ook af van de wensen van de klant.
  Met sportieve groet,
  Jaap en Arnaud
  • Hardloop les en training van Brian
   Na een lange periode van revalideren (knieblessure) werd ik door mijn fysiotherapeut met Brian in contact gebracht.
   De voornaamste reden van de fysio was dat hij vond dat mijn manier van rennen efficienter kon: de methode die Brian hanteert heeft bij mij enorm zijn vruchten afgeworpen.
   Ik heb van hem een nieuwe techniek geleerd en vooral mijn oude manier van lopen afgeleerd. Brian doet dat op een hele basale manier, waarbij er niet alleen aandacht is voor de techniek, maar ook over hoe je je trainingen moet opbouwen. En dat gaat dan allemaal gepaard met een grote mate van stimuleren en humor, waardoor je echt beter gaat lopen. En even belangrijk: beter en sneller hersteld.   
   Warne
 • Nootdorp, 5 december 2013

  Beste Sinterklaas,

  Ik weet niet of u al bent volgeboekt
  Want ik zou graag zien dat u iemand op aanvraag bezoekt
  Hij heeft dit namelijk heel erg verdiend
  Voor zijn enthousiasme en gewoon ook als vriend

  Ik zal u uitleg geven over mijn motivatie
  Nog maar 4 maanden geleden was ik lang niet in mijn sas
  Had ik nog regelmatig obstipatie
  En leed ik aan obesitas

  Lange tijd waren goedbedoelde adviezen
  Gericht aan dovemansoren
  Maar Brian weigerde de hoop te verliezen
  En bleef mij op de juiste wijze aansporen

  In augustus ben ik met mijn staart tussen de benen
  Met 106 kilo schoon aan de haak
  Richting Amsterdam verdwenen
  Allemaal voor de goede zaak

  Brian heeft mij toen eens getest
  Het was duidelijk de gezondheid was funest
  Het programma was snel in elkaar gedraaid
  En daarna heb ik maar even niet meer gesnaaid

  Stap voor stap ben ik begonnen
  3 a 4 keer per week langzaam mijn vertrouwen herwonnen
  Door regelmatig contact wist Brian mij te stimuleren
  Op verantwoorde wijze mijn vet te abdiceren

  Vandaag liep ik een uur en drie kwartier
  En voel ik mij als een gretig dier
  Ik ben 8 kilo afgevallen
  En geniet nog evengoed van bitterballen

  Brian haalt het beste in mij naar boven
  Door mij niet met te zware schema's te verdoven
  Binnenkort huurt hij zijn eigen 'atelier' 
  Alstublieft, ga eens langs bij Brian Monpellier

  Voor alle ander mensen met obesitas
  En soms in bezit van een zadeltas
  Of wil je af van die eeuwige luiheid
  Check dan gewoon eens Brian's website
  www.run4yourself.nl
  Misschien ga jij dan ook wel!

  Bedankt, voor deze nieuwe start!
  Ed Birkhoff

 

Twitter!

HSMRun4Yourself Tokyo Marathon is done. It was beautiful, the supporters where great, the volunteers were excellent.… https://t.co/MzVT9USVyQ